Миг 191, 192 (Надя)Явно съм обречена да съм обкръжена от големи тераси, където и да отида :) А от снимката става ясно, че все пак успях да се прибера вкъщи след проверката на полицията :) Да имаш мобилен телефон е мнооого полезно нещо. Та.. ето поредната тераса на която мързелувам и уча испански.

А днес..На площада пред вкъщи в момента има нещо като.. и аз не знам как да го обясня. Огранизирано мокрене в жегата с маркучи. Както сме 20:25 така е 35 градуса, та това определено помага на жегата. Освен басейните и маркучите има и тази "игра", която наистина не разбирам - наилони, намокрени с олио, хора, които лягат един върху друг и се търкалят, докато не станат целите в олио... След това поставят нещо на гърба им (както са легнали по корем) и трябва да минат на слалум, пързаляйки се по олиото през няколко конуса. Трябва да им призная, че испансците може да се забавляват и с малко!

Това за сега от мен. А утре ще видим какви мигове ще видя в Барселона. Надявам се положителни. Усмивки!

4 коментара:

 1. Колкото по-големи тераси, толкова повече място (за секс на открито).

  ОтговорИзтриване
 2. абе големите тераси са си голямо предимство! :D

  ОтговорИзтриване
 3. Големите тераси са нещо, което никога съм нямала и се сблъсквам едва сега, в студентския си живот :) И смятам че са много подходящо място за купони :)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз пък искам да се `лъзгам по найлона! :)))

  ОтговорИзтриване