За АлексАлександър Иванов Камбуров е моето име, ако четеш това значи си завършил 3 клас и учителите са те научили на нещо полезно, за което мн се радвам-още един образован човек на Земята не е излишен! :p 
И такаааа… снимката от ляво явно показва мусколестите ми крака и кръглата ми глава - следователно съм човек като теб, което ме прави автоматично същество от твоя вид. И сега малко по-сериозно…. не немога!…. как да съм серозен като се гледам на снимката- абе красавец! …. Роден на 20.04.1985 в 23:30ч. според архивите на болницата и разкази на майка, имам съвпадение с рожденната дата на така печално извесния (и с право) Хитлер. От малък си спомням, че бях луда глава- побоища, щипане на момичешките дупета, ходене по болници за зашиване на главата ми… абе само белези от детски години….
Така, следва училището- отличник! к`во да кажа! Завърших с 5.52 като по математика имам 4  и то заради добрата госпожа! Само двойки имах при нея…. явно няма да стана Айнщайн След даскало нямаше Декан да ми предложи да отида да уча в нечий университет затова реших сам да кандидатсвам…. след казармата разбира се- “бъди мъж - скоро ще я премахнат и ще си останеш женчо!” мммм даааа хубави спомени гарнирани с мн лицеви упори и бягане на 3 километрови дистанции! Приятелите от това време не се забравят!
Уволних се с мн викане и алкохол-но както е казал Алекс Камбуров - казармата променя и ти трябва да изкарваш пари сам… Барман, сервитьор - за 3 години обиколих Варвара, Приморско и Банско… От там си имам шапката, знамето и три незабравими истории! (който иска да ги разбере - живея в Сливен и обичам бира) През тези 3 години кандидатсвах в Търново с история да стана историк…провал…. отидох с печата от дискотеката на връта и с подпухнали очи…и това след 4 месечна подготовка! :S
Дойде часът на страшния ден! Няма пари за Учене и за купони…
Сега Работя, спортувам, чета, уча, обикалям България и се забвлявам- чакам деня, когато ще стана учител… пожелайте ми успех с усмивка на уста!  …и казах Край!
ПП: Който смята, че Индия е страхотно място за живеене получ
ава една бира от мен! И последно - Нека Бъде РОК!!!
Етикети:

19 коментара:

 1. Още една причина да се отбия в Сливен.. Само да стане време за бира... :)

  ОтговорИзтриване
 2. :D винаги може да бъде време за бира и едно гости :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много красива история. Трогателна е! Кога ще чериш по бира, а може и две? :D:D:D:):):)

  ОтговорИзтриване
 4. *Опа... исках да кажа да *черПиш по бира... хихи... сори моя грешка :)

  ОтговорИзтриване
 5. :D :D :D *Пиш* ми звучи като повод за черпане на бира!!! Казваш и черпа! Ади, ти си потенциална моя бирена жертва! :D :D

  ОтговорИзтриване
 6. Потенциална твоя бирена жертва???? хммм звучи много изкушаващо :):):) За мене сезона не е проблем, само казваш кога и къде!!! :D:D:D :):):)

  ОтговорИзтриване
 7. България, морето, плажа.....иска ти се! :D :D :D :P

  ОтговорИзтриване
 8. Ехххх чак ме раздразни!!! Сега ме караш да сменя сезона.... хахаха :):):) Да иска ми се много :) От утре е лято, решено е!!! Чакам те на плажа :P :D:D:D и да не забравиш бирата! Обичам я много студена :)

  ОтговорИзтриване
 9. Защо, Защо, Защооооо е зима!

  ОтговорИзтриване
 10. Според мене това не пречи въобще. За мене няма сезон да пиеш бира, всеки един удобен момент трябва да се полее със обилно количество :) хахаха А и внимавай в 19 миг да се се окажеш тотално фалирал хахахах

  ОтговорИзтриване
 11. хаха , няма да фалирам - освен ако не си някоя рускиня която лоца бира с кегове - тогава съм обречен....

  ОтговорИзтриване
 12. Споко не съм, даже съм много добро момиче хаха :) и съм далече от рускините... пия доста бира, но чак пък да фалираш-не! така че можеш да спиш спокойно, мога да само да те поизплаша докато спиш хахаха :):):D:D:D Сладки сънища :)

  ОтговорИзтриване
 13. хаха - е ти да не си някой таласъм ? :D аз не се плаша толкова лесно!

  ОтговорИзтриване
 14. sa6e az sam pitona,a mene ga 6te po4erpi6 po bira aaaaa.........

  ОтговорИзтриване
 15. хахахха ще черпя като се видим-домашно за вкъщи- вокалиста на Hammerfall и имаш бирата

  ОтговорИзтриване
 16. Само да ти кажа да не лъжеш кога си се родил защото майка ти каза че си се родил в 22:30 а не в 23:30 както си писал!!!от снахата :))))))))))

  ОтговорИзтриване
 17. Снахо, тя пък от къде знае?! :D :D :P

  ОтговорИзтриване
 18. има ли място в проекта за закъснели като мен - т.е. нещо като второ класиране? :))

  ОтговорИзтриване
 19. ами за съжаление всички места са запълнени, но ако си направиш ти проект дай линк да те следя :)

  ОтговорИзтриване