В търсене на Мига

Тук, в този пост ще пиша за интересни случки по време или за опита ми да заснема някой Миг. Правя това по простата причина, че понякога е доста интересно докато правиш някоя снимка, често даже не успяваш да заснемеш желания момент по различни обстоятелства, да изпаднеш в смешни ситуации.


Последния пример е от една моя разходка в парка. Докато вървях по една алея случайно забелязах жена на средна възраст клекнала и облекчаваща физиологическите си нужди зад едно дърво. Погледите ни се срещнаха-моментално и двамата изпаднахме в шоково състояние (гърления и писък беше доста добро доказателство да твърдя това) . Дяволчето на дясното ми рамо почна да вика в ухото ми: "Извади телефона и снимай! Извади телефона и снимай!" , нищо такова не последва, продължих по пътя си като минах доста близо до нея, като чувството беше доста конфузно за мен, за нея само мога да гадая. Давам този пример, защото от както почнах проекта Мигове бол, а възможности да снимам малко, даже и да успея да заснема нещо, ефекта който желая и заради, който съм заснел въпросната снимка не е с желателния ефект.


Всеки забавен опит за снимка ще описвам тук. Нека случката в парка да кръстим "Голо Дупе".

05.02.2009г. (Мравките от махалата)
Днес изпуснах Миг, който беше потресаващ.
4 циганчета на не повече от по 7-8 години мъкнаха част от железопътна релса, която със сигурност тежеше поне 100 килограма - дълга, на пръв поглед 2 метра, те я вдигаха и слагаха на раменете си с голямо усилие - като малки мравки мъкнещи храна...

24.02.2009г. (Гъбена Яхния) (Миг 55 Алекс)
Днес се опитах да направя гъбена супа, за моите вкусове се получи, даже я изядох същия ден, но на съквартиранта Росен не я хареса....въпрос на вкусове. Аз обичам люто, а той не.
Етикети:

2 коментара:

  1. Чудесно,много добре измислено,на мен също ми е хрумвало.Имам много интересни снимки,може и да ги публикувам...ама друг път....

    ОтговорИзтриване
  2. да, чудесно е, че с Над се засякохме. Надявам се да имаме все такива интересни мигове...чака ни дълга година.

    ОтговорИзтриване