97-ми Миг (Алекс)


Днес е световния ден на Здравето и реших да ви издам моята тайна за непоклатимо здраве и кондиция.

Да започнем с няколко мои лични открития за скромния ми живот наброяващ 24 години. За пояснение-не съм вдигал температура повече от 10 години, ходил съм на зъболекар веднъж, за да ми пломбира малък кариес и досега все още съм само с тази пломба без да имам други повреди по зъбите. Да започваме!

1.Ставането рано е от моите приоритети от доста дълго време. Запомнете-ако станеш рано задължително пий едно кафе за кондиция, ако е след дълъг купон, по добре изпий една бира с шкембе.

2.Спорт. Спорта като бягане, тичане, кушии и всичко от този род е много полезно за изморяването на вашето тяло. Препоръчвам душ след 2-та километра.

3.Диетите и разделното хранене са едни от нещата, които никога не съм спазвал, обичам да хапвам това което ми се яде. Хамбургер със кюфте, пица по телефона и домашно печено със салатка.

4.Бира! Бирата е елексира на кръчмите и древните хора и аз го обичам много. Освен да получиш бирено коремче други последствия от нея незнам...и слава Богу, че е така...

5.За да повдигнеш своя Адреналин ти е необходимо доста упражнения в крясъци и пъшкане от екстремните спортове, които практикуваш. За мен това са бягане след автобуси и тичане до таскита с ураган от жестове, за да може да те разберат, че си забравил раницата вътре.

6.Оуу! това ми е любимата част от рецептата за пълноценно здраве!-МУЗИКАТА! На сватби и погребения, на концерти, на празници..Тя е около нас! Вслушай се внимателно и ще се усмихнеш.

7.А музика със Секс е "великата комбинация". "Практикувай често с мярка". За да се насладите от това удоволствие ви е нужно и друго човешко същество, а не част от твоето тяло, камоли неудошевен предмет...

8.Бих казал, че това е най-асоциалния зеленчук за цялата история на човечеството-Чесънът. Хапвам само преди лягане или рано сутрин в комбинацията на чревоугоднически направена супичка от карантии наречена с красивото име "Шкембе чорба".

9.Усмивката сутрин рано, усмивката след изпускането на автобуса, усмивката след гадния таксиджия, който се прави че не те вижда, усмивката след целувката на непознато момиче в дискотека....усмихвайте се хора!

10.Лекарства не ползвам от как се помня! Явно за мое добро. За главоболие препоръчвам половин лимон изстискан в чаша чишмяна вода. Помага повече от аспирин.


Това беше моята рецепта от 10 правила, които спазвам за силно здраве и пълноценен живот. За всичко останало ви трябва силна имунна система и добър шеф. Пазете се от течения и вирусни заболявания със шалове, а от лоши момичета и момчета....е от това може да извлечете само една прекрасна вечер.

Най-стария човек в света.

Етикети:

5 коментара:

 1. браво ве мойто момче.Учудваш ме ;-)

  ОтговорИзтриване
 2. Алекс такова нещо като чесън и цевувки в комбинация няма... :D

  ОтговорИзтриване
 3. хахха ето затова е асоциален тоя желенчук

  @Petar с какво те учудвам - с бирата и концертите :P

  ОтговорИзтриване
 4. с лимона и водата....аз лично не бих се престрашила с вода от чешмата...не се ангажирам с проценти, обаче на доста доста места й викат "менделеевка" .. познай защо...

  ОтговорИзтриване
 5. е чешмяна или не, не е важно само да е вода с лимон :)

  ОтговорИзтриване