Аз и Мрежата

.


От компютри се интересувам още от както излязоха, основно поради голямото наличие на игри и тем подобни забавления. Гейминга съм го стигнал на ниво-следене на професионални турнири и международни събития на тази тема. Аз лично играя Warcraft и Red Alert (всички поредици). Работата ми не изисква компютърни познания и всичко, което знам за тази необятна вселена наречена "Интернет" е по причината спомената по горе :).

Да снимам разни неща изглеждащи по-различен начин, велели неща, нестандартни неща, ми е хоби, за съжаление професионален апарат нямам, камера също, но си имам един самсунг, които винаги ми е под ръка.

И така,след като обедених познанията и хобито си се получи този блог. Идеята и причината поради, която го правя са ви извесни. До сблъсака си с Блог обществото в България, преди около 7 месеца , мога да кажа, че този нов свят ми беше напълно неизвестен. В последствие опознах всичко свързано около "обществата" в интернет. От цялата тази каша се получава странен хибрид между "неинтернет човек" и "интернет" вече такъв...

Пиша този пост с целта да ви благодаря за подкрепата и за всичко ново, което съм научил и научавам от вас-интернет обществото. По долу ще изложа местенцата където присъствам по честичко.


За Twitter бях научил от едно списание и се влюбих в него още като се регистрирах, докато пращаха смс за всеки мини пост на приятел беше доста забавно, не че сега не е :) Следи ме тук.


12seconds.tv е моя видео twitter. Мини канала.


Ето това, за мен, е най-големия архив за музикални видео клипове...поне аз за това го използвам.  Канал ми.


 Естествено ето го и лидера сред този тип сайтове. Единствената активност в него е обединението на горните три. Нямам толкова време да го посещавам толкова често, но съм сигурен, че ако намеря такова ще му стана голям фен. :) 

След около 10 дена преполовявам проекта наречен "365 Мига". Всички снимки, които досега съм постнал са една малка част от това което пазя в компютъра си, направени докато търся истинския Миг за деня. Признавам, че задачата не е никак лесна, но вашето присъствие и честите посещения ми вдъхват кураж да продължа. 

За Новите посетители-абонирайте се и следете какво става в Холандия и България едновремено всеки ден.

За Редовните посетители- Поздрав.

3 коментара:

 1. Мерси за поздрава! :)
  Мерси и за прекрасната идея, която ми позволихте да "отмъкна"! :)))
  И... искам още много пъти по толкова мигове! :Р

  ОтговорИзтриване
 2. имаш ги!

  споделянето на мигове става хоби неусетно-пожелавам ти го! :)))

  ОтговорИзтриване
 3. Ever wanted to get free YouTube Subscribers?
  Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

  ОтговорИзтриване