135-ти Миг (Алекс)


Днес с Надя имаме тематичен Миг- "в търсене на паяка". 

Цял ден издирвах да  заснема това насекомо. Вчера моя началник е видял блога и му станало интересно за тези "Общи Мигове", разпитаме обстойно, аз му обясних, че с "това хубаво момиче" понякога се уговаряме да заснемем снимка-Миг на една тема, той с интерес ме попита днес дали имаме такава уговорка- Паяк, с усмивка на уста му казах, разбира се в отговор получих хилене....след около час, същия мои началник, се домъкна при мен и остави един паяк на бюрото и с гордост заяви- "Снимай!". За жалост избяга животинчето, но ми показа къде го е спипал, а там заварих още два. 

"Снимай, после почисти паяжините и внимавай да не ги убиеш" му бяха последните думи...

8 коментара:

 1. Стефанов, голяма фога е :D

  ОтговорИзтриване
 2. оооо това е много гаднооооо

  ОтговорИзтриване
 3. това са прост два паяка хранещи се с мухи и от време на време с хора и други бозайници :P

  ОтговорИзтриване
 4. ooooooooооооооооофффффф, Александре!

  ОтговорИзтриване
 5. този от долу се казва Миша и ми скочи на левия ръкав, а горния, Вася, на десния ръкав и докато се усетя ме направиха на пашкул и насила ме накараха да изям 3 хамбургера МакДък и 2 бири "Да спасим мъжете" като ми се присмиваха и ми говореха колко щял да съм вкусен с плънка!! Но дойде супер Любо и им пусна 12mbit-тов лазерен лъч, мен ме освободи с помоща на Касперски... Готин човек е този Любо...

  ОтговорИзтриване
 6. дано те изядат другия път да ти е за урок като много знаеш!

  ОтговорИзтриване
 7. няма да си науча урока ако съм мъртъв...или ще гледам от горе и ще си викам "Боряна беше права...къде ми беше акъла да се дразня с тях, трябваше да им купя цял кашон мухи от търговията...ама на! акъл..."

  ОтговорИзтриване