Mиг 186, 187, 188, 189

Неделя:Е уникално сладко беше това хлапе. Бащата не я бута :) , напротив, държеше я, защото малката смяташе, че най-хубавото нещо на света е да се пързаля из шишенца лакове и да крещи "униеурооо" (да се превежда: Едно евро) :)

Понеделник:Решихме да си дадем една седмица почивка от странстването, защото не цялото ми семейство издържа на моето темпо. И за това опознавам градчето. По нови данни населението било 9000 човека, но все пак успях да се изгубя веднъж. Снимките правя докато бягам - нов полезен навик, който започна от Холандия (в близкия парк), а сега ми служи, за да обикалям по-бързо из града. Та на снимката по-горе виждате "Резиденцията". Това е всъщност старчески дом, като минималната такса на месец е 900 евро. Но пък си имат персонална сестра, която ги разхожда из града в инвалидна количка, за да не се измарят с вървене..

Вторник:До "Резиденцията" има стадион и гробища :) А болницата (на снимката) е чаак на другия край на градчето.

Сряда:И днес, след цял ден учене на испански и писане на думи тръгнах да диря интернет :) Това е гледката отляво. Но не пълната. Очаквайте скоро снимка какво точно има пред тукашната църква :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар