Mиг 144 (Надя)Учене, печене на терасата и 'завряла' чаша вода. Неделно блаженство :)

8 коментара:

 1. леле, хора, заклевам се не мога вече :Д то бива да е толкова скучно с тия снимки, ама вие прекалявате ...

  ОтговорИзтриване
 2. Има дни в които всеки релаксира. Има и дни в които цензурирам нещата които виждам. Приемам критиката, но в крайна сметка идеята е да представя деня си само с една снимка. Понякога е невъзможно.

  ОтговорИзтриване
 3. като сме тръгнали с критиката-няма да е зле като си поствате снимките да си проверявате и 5 до 7те думи отдолу за правописни, граматични, стилистични грешки, както и за запетаи, че е срамота, големи хора сте.
  :)
  Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 4. Трол!

  Защо се заяждаш? Майка ти прегръщала ли те е достатъчо като малък, или малка или какъвто е там полът на троловете...

  Дистанционното е при тебе. Като не ти харесва смени канала!

  P.S.
  Защо не се подписваш с името си. Безотговорно е с "анонимен".

  Tsvetkoff
  !

  ОтговорИзтриване
 5. След като го отварям сравнително редовно тоя блог нямам повод да се заяждам, следователно не е това.
  След като твърдите, че приемате критиката не виждам защо правите от мухата слон и създавате излишни спорове.
  Ако ми кажеш, че считаш за абсолютно неважно да умееш да пишеш без елементарни грешки на език, който говориш цял живот и по-специално си учил поне 12 години-окей...имай си блог и спорът свършва дотук поне от моя страна.

  Трол. whateva.

  ОтговорИзтриване
 6. Да, вероятно допускам правописни грешки. Не съм го засичала като проблем. Помня, че бях писала "орални" вместо "устни" изпити :) И не правя от мухата слон. Казах, че ще се постарая.

  Радвам се, че следиш блога редовно. Определено това е нова и странна идея (поне за България) и се надявам след като си купя професионалния фотоапарат (скоро, скоро) нивото на снимките ми, както и гледната точка да се повиши значително.

  ОтговорИзтриване
 7. Малко некоректно някой да прави забележка за правописа и стилистиката и да използва "whateva" като нещо оприличаващо непукизма му. Обикновенно във форумите и торент тракерите се правят такива забележки и става една лудница около тях, по простата причина, че на никой не му е приятно да му правят забележки за негови грешки, а това е толкова нормално колкото и всичко останало, даже е ненормално ако не се греши, аз си признавам че съм малко невнимателен в това което пиша. Когато нямаш какво да кажеш правиш забележка за правописа-това е все едно да видиш чисто нова кола и да постоиш пред нея мълчейки една минута и накрая да кажеш-"защо не взе червен цвят, а зелен?"


  Миговете понякога са скучни за хората наблюдаващи отсрани, но това е така защото мигваме своя мироглет, за наше щастие около нас няма пожари, катастрофи, войни и падане на сгради, от които да ставаш събитие на деня.

  Мига е нещо около нас, което искаме да споделим с вас :)

  ОтговорИзтриване
 8. Аз харесвам вашите мигове! Съвсем земни и човешки! :)
  И... Naddi, аз също се надявам скоро, скоро :) да си взема поне полу-професионален фотоапарат!

  ОтговорИзтриване