tag:blogger.com,1999:blog-3193174841415659990.post4214868230091136059..comments2023-10-01T18:59:55.328+03:00Comments on 365 Мига: Mиг 204 (Надя)vepakshttp://www.blogger.com/profile/03216020456408252947noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3193174841415659990.post-7313652227084002842009-07-24T19:53:50.084+03:002009-07-24T19:53:50.084+03:00Ако беше с месо даже нямаше да се насиля да го ям ...Ако беше с месо даже нямаше да се насиля да го ям от уважение към човека. С цвекло, морков и една камара други зеленчуци е. Обаче зеле на супа се оказа, че не пасва добре на моите рецептори :)Naddihttps://www.blogger.com/profile/11782351431116814524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3193174841415659990.post-89952379387394320512009-07-23T23:32:53.008+03:002009-07-23T23:32:53.008+03:00това не е борш - това е някаква супа , която поляк...това не е борш - това е някаква супа , която поляка я е кръстил борш, като полу-руснак ще кажа, че борша е мн добро ястие, ако се направи от специалист, а това са само руските жени, има два вида - "Ши", което е борш със цвекло и въпросната супа, но с месо, все още не си кусвала борш :):):)vepakshttps://www.blogger.com/profile/03216020456408252947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3193174841415659990.post-24427199372156410082009-07-23T21:36:56.054+03:002009-07-23T21:36:56.054+03:00това не беше ли с някакво месо... или греша?това не беше ли с някакво месо... или греша?Plamena Markova-Kolevahttps://www.blogger.com/profile/12672285282562210790noreply@blogger.com